Praha.cz

 
Business zprávy
Který mobilní internet je na cestování nejvýhodnější? Přinášíme tabulku srovnání.
Sobota, 03. květen 2014 10:00
Výstava Lodě na vodě představila stovky plavidel i stylové vířivky

Mít u sebe internet na cestování a nevázat se na svůj mobil, operátora či pravidelný paušál je v jarně-letním období pro řadu zákazníků velmi lákavá varianta. Podívali jsme se proto v tomto aktuálním srovnání, jak je na tom naše čtyřka českých mobilních operátorů s předplacenými tarify mobilního internetu a doplňujícími službami. Zjistili jsme řadu zajímavostí, ale i kdo je v daném ohledu nejvýhodnější, což neznamená zdaleka jen nejlevnější.

Celý článek...
 
Air Telecom nabízí 8GB mobilní internet do notebooku s 25% slevou
Úterý, 01. duben 2014 10:25
Air Telecom nabízí 8GB mobilní internet do notebooku s 25% slevou

Mobilní operátor Air Telecom a. s. nabízí v rámci speciální nabídky 8GB mobilní internet do notebooku s 25% slevou na prvních 6 měsíců. Měsíční platba činí 217 Kč, oproti standardní ceně tak zákazníci ušetří během prvního půlroku více než čtyři stovky korun. USB modemy Celot, které Air Telecom k mobilnímu internetu dodává, umožňují společně s Wi-Fi routerem vytvořit také bezdrátový hotspot pro připojení více zařízení. Slevu lze získat prostřednictvím objednávky na e-shopu.

Celý článek...
 
Utajené miliony
Středa, 12. únor 2014 13:19

Zlatá horečka vypukla zhruba před rokem. Obchodním oddělením velkých poskytovatelů pronájmu informačních technologií a hostingových služeb začaly přicházet tajuplné poptávky nezvyklých serverů. Jejich společným rysem byly požadavek na vysoký grafický výkon a zvláštní nesdílnost zadavatelů.

Celý článek...
 
Prodej nemovitostí v lednu není „u ledu“, zpravidla bývá velmi úspěšný
Pondělí, 23. prosinec 2013 10:09
Prodej nemovitostí v lednu není „u ledu“, zpravidla bývá velmi úspěšný

Velký objem nemovitostí, tedy i samotných bytových jednotek, se dlouhodobě prodává v měsíci lednu. Leden je tak, navzdory očekávání, pro realitní trh velmi silný měsíc. Informace zveřejnili makléři z ERA Reality, celosvětové sítě, která prvním rokem působí i v ČR. Zveřejněné informace vycházejí z celoevropských statistických dat sesbíraných za posledních 21 let i z údajů v ČR.

Celý článek...
 
Komunikace přes vysílačky přes celou ČR? Zajímavé řešení od Air Telecomu
Čtvrtek, 19. prosinec 2013 15:55
Komunikace přes vysílačky přes celou ČR? Zajímavé řešení od Air Telecomu

Staronové komunikační zařízení, tzv. PTT (push to talk = zmáčkni a mluv) vysílačky, si připravil pro firemní i rezidentní zákazníky mobilní operátor Air Telecom. Vysílačky jsou totiž na trhu stále hojně využívanou platformou. Mají uplatnění zejména v praxi jednotlivců i firem, ať už ve stavebnictví, dispečinků taxislužeb, logistiky a autodopravy nebo v dalších oblastech. Vysílačky v rámci mobilní sítě však v ČR provozuje jen Air Telecom (značka U:fon). Výhodou je i akční rádius po celé České republice, nejen na krátkou vzdálenost, a samozřejmě cena.

Celý článek...
 
Virtuální servery pražského Coolhousingu: Nové možnosti za skvělé ceny
Úterý, 05. listopad 2013 18:52

Zvažujete pořízení virtuálního serveru? Pražská společnost Coolhousing rozšiřuje svou nabídku. Zákazníci dostanou na výběr z více hardwarových konfigurací a k tomu navíc možnost rozšiřovat každý základní tarif o příplatkovou kapacitu RAM nebo pevného disku.

Celý článek...
 


Strana 18 z 21